Login
  Email
  Clau
   
Catàleg
  Cerca per
  Text
   
Agenda

24/09 a les 20:30h

Tertúlia literària. Teoria de la inteligencia creadora, de Manuel Delgado

22/07 a les 20:30h

Tertúlia literària. Sociedades Movedizas, de Manuel Delgado

Setmana Negra de Gijón

Benvolguts amics:

Degut a negativa de les entitas bancàries a renovar-nos els productes financers que fins ara ens han permès d’adquirir els llibres que us oferim i a les dificultats en general que les petites empreses emergents estem trobant a causa de la situació actual, ens veiem en la obligació de concloure el projecte que varem iniciar a l’abril del 2008.

Malgrat l’evolució positiva en els nivells de vendes que hem anat observant i la bona visió global de la llibreria com a model de negoci que aquests ens han proporcionat, no ens trobem en condicions d’afrontar un augment considerable de les despeses derivades d’aquesta negativa.

És per això que el proper dia 31 de Juliol de 2009 serà l’últim que Inèdit Llibres obrirà les seves portes. És una dolorosa decisió que ens ha suposat profundes reflexions. Al llarg de pràcticament un any i mig hem viscut bons i mal moments, però sempre amb unes ganes i unes il·lusions immenses per tirar endavant i créixer com a emprenedors. Ara però, ens és impossible de continuar i haurem de deixar tot un conjunt de projectes a mig iniciar. Les tertúlies literàries que tants bons moments ens han aportat, algunes presentacions de títols infantils que ja no es podran dur a terme o bé la renovació del nostre lloc web, que podeu veure aquí publicat encara que de forma incompleta.

Sou molts els qui ens heu felicitat per la llibreria i el fons literari escollit i es fa difícil d’explicar la satisfacció que suposa rebre aquest tipus de suport, sobretot quan cadascun dels títols disponibles a Inèdit han estat revisats un a un abans d’adquirir-los i es valora l’esforç que això suposa.

Per això no volem marxar sense donar-vos les gràcies a tots vosaltres, qui heu fet possible durant un temps que ens haguem il·lusionat i esperem que aquest no sigui un adéu definitiu sinó un fins més endavant.

Soledad Sánchez i Francesc Amador
Inèdit Llibres

Aquest lloc web seguirà en funcionament fins el 31/01/2010 encara que sense rebre cap manteniment.

 

Inèdit Llibres, 2009


C/ Jacint Verdaguer, 92 (08750) Molins de Rei - Barcelona
Tel/Fax 93 680 0499
inedit@ineditllibres.com